2017. január 4., szerda

Florens a patkány ribi!

Ne barátkozz nővel, olyan nővel ne, aki még élete párját keresi, mert az aktuális párjait, a neved alatt fémjelezve fogja megcsalni, a felszarvazott marhák te rád lesznek mindig féltékenyek.

-Egy jó pasi, egy agyatlanul marha barát mindig jól jön egy nőnek, főleg megcsalás ügyekben, akivel mindig azt hiszik vele van, de mégsem mindig. Vannak órák, napok, melyek mellőzhetőek egy ilyen barátságban, de mit tesz olyankor a nő, mint Florens?
-Én is így jártam immáron nyolc éve húzom ezt az igát Florens mellett, de mostanra már a nevem bemocskolta. Bemocskolta a szeretői által.

Florens, persze csak illusztráció, és van egy férfi, aki pár nap híján, 2005. május 16.-a óta szerelmes belé,
nem létezik más számára, csak Florens. Florens megöl, megölte a lelkemet, testileg padlóra tett,
de most felszabadulni látszok. Az átok, a felé érzett szerelem köteléke, ami ugyan soha nem múlik el,
most feloldódni látszik. Bennem! Meg kell tanulnom nélküle élni.
Képméret: 575 x 772, feketetoll.blogspot.com-http://facebook-mocsok.blogspot.hu/
- Az én nevem alatt fémjelezve dugott félre, akire mindig az aktuális párjai féltékenyek, s lehetetlenné teszik az életemet, mert állandóan engem gyanúsítgatnák, hogy velem csalja meg őket.
-Nem így van, de mostanra nem Florens rinyálásai érdekelnek, milyen boldogtalan a párkapcsolataiban, s értsem meg, megérdemlik, ha megcsalja őket. Éppen fordítva Florens személyiségjegyeivel van a baj, a beállítódottságával, hogy megcsal valakit, aztán mintha nem történt volna semmi, tovább él vele.
-Tőlem tiszteletet követel meg, mint férfitól, nem érinthetem meg, nem szexelhetek vele. A magyarázat, hogyan nézne a párja szemébe. velem nem, mással igen, akkor most hogyan néz a szemébe.
-Tőlem, aki igazán akarja a vele való együttlétet, a szerelmet, elvonja, mert tudja mindig lesz egy talon, egy tabu az életében, aki mellett mindezt eljátszhatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció