2016. december 24., szombat

13. Florens bizalmat szavazott a férfinak (a csalódás)

Florens nem érti meg, egy jó és tartós kapcsolat alapja a bizalom, a többi csak megtévesztés, pillanatnyi elmezavar kiesés, aztán a megbánás, ha szerelembe esik és adja a testét, aztán nem akarják és magára hagyják az érzéseivel együtt.

-Florenssel a kapcsolatunk eleje óta, folyamatosan építettük fel az egymás felé áramló bizalmat. A mai napig működik talán a dolog, hiszen ő nagyon sok ideje kint dolgozik már külföldön. Sokszor jön haza hozzám, s a családjához, a párkapcsolatiságát is hátrahagyva egy kis időre. Köztünk működik a szeretet nyolc éve, holott nem is vagyunk egy pár, de annyira kifinomult közöttünk az idők során a viszony, hogy annak is tűnik néha az emberek szemében
-Florens most csalódott viszont, mert talált magának, vagyis belefutott egy futókalandba, mely hirtelen jött, s ugyanazt biztosította számára, amit én, legalábbis úgy érezte, én tudom, mert ismerem. csúnyán elbántam vele az utóbbi időben, mert a felé érzett Plátói szerelem kihozta belőlem, nem akartam őt többet látni, ezzel lelki-sérülést okozva neki, sebezhetővé téve a számára oly fontos szeretet megszerzésére, amit tőlem kapott meg addig, még a jelenlegi párjától sem.

Florens, persze csak illusztráció, és van egy férfi, aki pár nap híján, 2005. május 16.-a óta szerelmes belé,
nem létezik más számára, csak Florens. Florens megöl, megölte a lelkemet, testileg padlóra tett,
de most felszabadulni látszok. Az átok, a felé érzett szerelem köteléke, ami ugyan soha nem múlik el,
most feloldódni látszik. Bennem! Meg kell tanulni nélküle élnem.
Képméret: 575 x 772, feketetoll.blogspot.com-http://facebook-mocsok.blogspot.hu/
-Odaadta a testét gondolkodás nélkül annak az embernek, most nem akarják, s csalódott, mert nem lesz folytatás. de, holt volt alapja, bármire is ennek a kapcsolatnak, mely csak Florens fejében került téves útra, mert bizalmat szavazott egy úgymond ismeretlen embernek pillanatok alatt, sőt hogy bizalmát megerősítse, olyan érzéseket kapott ettől az embertől, miképpen le is feküdt vele. Florens most nagyot tévedett, a saját maga áldozatává vált, a rögtönzött bizalom megadásával. ugyan beszélgettek sokat, s ilyenkor bizonyos szimpátia érzések keletkeznek az emberben, viszonyítani tud, emlékezteti valamire, de egyben meg is téveszti, mert nem mindent ismerhet meg egy idegenből hirtelenjében, csak egy konkrét érzést, Ő az, Ő az igazi. És, mi van vajon annak a férfinak a fejében, attól függetlenül, hogy kedves, nyílt, őszinte, s olyan dolgokat mond el, amiről nem sok embernek beszél. Igazság szerint nagyon egymásra találtak, mert mindketten depresszióban, feszültségekkel teli emberek, akik nem érzik az élet boldogságát és nyugalmát, mert nem kapják meg attól, de Florens-ben ki kellett volna alakuljon, vagyis a kis fejében, hogyha ő mindenét odaadja annak a férfinak, a testét és a lelkét, lesz e folytatás. Elvakult volt, nem látott bele annak a férfinak a fejébe, nem ismerhette igazi valós énjét, hiszen csak a szépet, s a jót adta meg Florens számára, ami ugyan nem csalfaság, csak egy nő számára megtévesztő. Florens nem ismerhette annak a férfinak az igazi és valós énjét pár óra leforgása alatt, de adta ennek az érzésnek a testét, s nagyon jól érezte magát a férfival, jól megdolgoztatták őt. Nem volt még ilyen csúcsérzése, s azóta is bolyong benne ez az érzés, hiszen ismerem, de mit akar? Felejtenie kell az egészet, feldolgoznia a történteket és válaszokat keresnie a miértekre. Miért pont ővele történt meg mindez?
-Ugyan átélhette a felhőtlen és szexuális kéj gyönyörét, mely vágyakozást és izgalmat hozott az életébe, de mi lesz a folytatás, ha egyszer megkóstolta a jót, megízlelte egy számára csúcsérzést biztosító férfi személyét. Akarja most is őt. Tudom, mert ismerem, és sokat beszélgettünk erről telefonon, a miértről. Megkértem rá, próbálja elfelejteni, tudja be, hogy csak egy futókaland volt. Viszont nem bízom meg Florens-ben, mert egyazon transzferrel jönnek esetleg majd haza a külföldi munkából, s ha találkoznának, fel fog lángolni benne minden, s az érzései lesznek újra újjá rajta. Ki fogja könyörögni a férfitól a még egyszer akarom érezni őt, azt az érzést, s addig fogja hajszolni, mígnem megint átadhassa majd magát a kéj gyönyörének. Nem tudhatom, hogy mi járhat most Florens fejében, mert két napja nem beszélgetünk. Esetleg felvette e már a kapcsolatot a férfival, aki le és megtagadja, azóta sem keresi, nem akarja őt.
-Mindenesetre, a két ellenkező nem szexuális kapcsolatának a bizalom kellett volna legyen az alapja, hogy lesz folytatás, de Florens ebben csak bízott, s ártatlanul adta testét ennek reményében. Kihasználták, lelki-sérülést okozva ezzel neki, mely nagyon fájdalmas számára, s nem nagyon tudja feldolgozni a történteket, hiszen nem volt még ehhez hasonló az életében, de most átesett rajta, remélem tanult is belőle.
-Én megmaradok örökké a számára, fájdalmas most számára igazsággal teli szavaim, mit követett el, amit nekem is adhatott volna, hiszen nyolc éve adom számára meg ezt az érzést, igaz kis időre magára hagytam, nem foglalkoztam vele, csúnyán viselkedtem felé, magára hagytam. Nem kellett volna, mert akkor ez a szeretet és érzéskerés nem tört volna rajta ki, amit meg is kapott, csak nem lesz folytatása. Remélem, s azthiszem Florens is rájön, hogy a mi kapcsolatunk örök, s szeretne velem lenni, akár mint párom is örökkön örökké!

   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció