2016. december 24., szombat

Florens válaszkereső tervei, a csalódottság áldozata.

Florens januárban jön haza szabadságra külföldi munkavállalásából. Mi lehet az oka? Én, vagy az férfi, aki belekerült az életébe, de nem akarja őt, viszont Florens-nek tervei vannak vele szemben mindezek ellenére. 

Florens válaszokat keres, és személyesen szeretné megtudni, hogy miért nem akarja az a fiatalember párjának, mikoris élete olyan napját élhette meg, melyre egész életében vágyott, felszabadult volt egy teljesen más világban érezhette magát vele.

Florens, persze csak illusztráció, és van egy férfi, aki pár nap híján, 2005. május 16.-a óta szerelmes belé,
nem létezik más számára, csak Florens. Florens megöl, megölte a lelkemet, testileg padlóra tett,
de most felszabadulni látszok. Az átok, a felé érzett szerelem köteléke, ami ugyan soha nem múlik el,
most feloldódni látszik. Bennem! Meg kell tanulni nélküle élnem.
Képméret: 575 x 772, feketetoll.blogspot.com-http://facebook-mocsok.blogspot.hu/
Megkeresi őt, mert tudja valahonnan, hogy az Angliában élő fiatalember is azokban a napokban fog Magyarországon tartózkodni. Netán hazafelé tartó útja során fogja felkeresni Londonban, mert egyébként jelenlegi párkapcsolata miatt egyébként nem tudna eljutni hozzá, pedig az út oda-vissza, csak három óra lenne.
-Nem láthatok bele Florens fejébe innen messzi a távolból, nem tudom min járnak a gondolatai, egy biztos nem fogja hagyni az ügyet, hogy nem keresik, csak kihasználták és eldobták utána, mint élvezeti cikket, aki többé már nem kell, nem veszik hasznát. Florens tudat alatt szerelembe esett, hiszen megkapott egyben mindent, amire egész életében vágyott, de ráfaragott, s mostanra szomorúan zuhant vissza a való világába, melyben előtte élt. Nem sikerült neki szakítania jelenlegi párjával, nem vállalta fel az a másik, csak egy dologra volt jó, Florenst kihasználta, volt egy jó napja annak az embernek, és ingyen. Elhülyítette Florens-t a szavaival, lekenyerezte, elvarázsolta, mélyen a lelkére hatott. Florens körül megfordult a világ, mély érzelmi állapotában engedte testét is, nem csak a szavak erejének, melyek kialakítottak benne valamit, valami ösztönös cselekvést, mondhatni pótcselekvést, a menekülés a boldogtalanságból tényét, de akkor még nem tudta, mindez nem igaz, csalódást fog okozni a számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció