2016. december 26., hétfő

Bébi-néni Florens!

Érdekesebb dolgok az érdekesebbek. Amit nem tudsz, vagy tudni akarsz. A férfi is tud sejtelmes lenni, de ha vágyairól beszél, akkor az bűn? Nem, csak őszinte, s vágyaiba kerget. Egy derék, mely általam nem tört be még soha! Florens.

Soha nem tudtam volna meg azt az érzést Florens, amit neked köszönhetek, hogy hiányzol ám nagyon, mint nő. Florens, nagyon szenvedek a hiányodtól, és ne kaksizd le ezt az érzést, mert nagyon fájdalmas, kegyetlen tud ám lenni.
-Nem tudok, csak rád gondolni, mert nagyon szeretlek, és nem talállak tégedet, az amúgy-is üresnek tűnő utcákon.
-Jöhetnek velem szemben, szebbnél szebb lányok, de azok csak átlátszó dolgok, ködök a számomra.
-Nekem, te vagy a mindenem, a nő, az élet, és nem kell más, csak téged akarlak.
-Érintenélek ám nagyon, de nem engeded, pedig vágyaim, terveim vannak feléd.
-Nem baj, várok rád, ha kellek, ha nem. Nem akarok olyan párt magam mellé, akit nem is szeretnék soha, csak van.

Florens, persze csak illusztráció, és van egy férfi, aki pár nap híján, 2005. május 16.-a óta szerelmes belé,
nem létezik más számára, csak Florens. Florens megöl, megölte a lelkemet, testileg padlóra tett,
de most felszabadulni látszok. Az átok, a felé érzett szerelem köteléke, ami ugyan soha nem múlik el,
most feloldódni látszik. Bennem! Meg kell tanulnom nélküle élni.
Képméret: 575 x 772, feketetoll.blogspot.com-http://facebook-mocsok.blogspot.hu/
-Lehet te is így vagy ezzel velem szemben, sőt biztos, a többit meg majd az idő megoldja. Várok, és vágyok ám rád, az én titkos kicsi szerelmemre. És nincs igaza még most-sem a volt életed értelmének, mikor mondta neked, hogy csak addig kellesz nekem, amíg meg nem kaplak tégedet. Az csak egy lyuk, körülötte van az, ami az életem, s a szerelem.
-Öt év, öt kibaszott szép öt év, s veled. Ha egyszer érettebb leszel, akkor majd rájössz minderre, amiről írok neked nap, mint nap, manapság, és ezért ne ítélj el, mert nincs igazad, csak félsz az ismeretlentől, akit ugyan szeretsz, de nem tudnál vele élni, és mit kezdeni, miképpen egyszer majd ez a gondolat, megfog, megfog fordulni a fejedben, és akkor találsz mindezeknek a szavaknak igaz valóságára, értelmére, jóságára, jó oldalára.
-Kicsit szomorkás a hangulatom máma, kicsit elkapott a boldogtalanság, kicsit jól érzem magam, de volt már ilyen, mikor elhagyott a boldogtalanság. 2012-11-23 16:40
-Szerintem neked inzulin-rezisztenciád van, ha puffadsz esetleg evés után, de ez még nem cukorbetegség, csak az előszobája (Kossuth-rádió alapján). Próbáld ki, hogy ha cukros vizet iszol, akkor szarul vagy e utána. Bőrproblémák, fokozott szőrösödés, pattanásosság jellemzői a tüneteknek. Megfelelő diéta, rendszeres táplálkozás, és megfelelő mozgás kell hozzá, hogy ez ne legyen, ne alakuljon ki. Nagyban hozzájárul ehhez a stresszes élet. Szimpla cukorvizsgálatból nem derül ki ugyan, csak inzulin, és vércukorszínt együttes mérésének összevetésekor. Szélesebb körű vérképvizsgálat kell hozzá, hogy megállapíthassák mindezt. Ja, és mi a te panaszod mindig? Evés után szédülsz.
-Én is szédülök ám. Florens bevallom, cukor problémáim vannak. Megédesítetted az életem. igaz még nem kell szúrjam magamat emiatt, leginkább téged kellene,te vagy az én inzulinom.
-Na mennem kell a volt ex-hez.
-Csá-csumi csőtészta, csokis palacsinta, Florens, az egyetlen!
2012-11-23 16:59

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció