2016. december 24., szombat

A csalódás! Florens párkapcsolatiságai, egy új férfi az életében.

Florens még soha nem élt tökéletesnek mondható párkapcsolatban, kapcsolatai mindig valamiért leépültek. Talán Florens-ben van a hiba?

A kezdetek kezdetén egy alkoholistához menekült párkapcsolatba a szülei terrorja elől. Szabadságra vágyott, külön életre, ahol önmaga lehet, s nem szól bele senki az életébe, nem irányítják őt, felnőtté akart válni.
Egy alkoholistával együtt élni nem könnyű, hiszen az alkoholé a főszerep, s nem teljes mértékben a nő. Florens bevállalta, annak reményében, hogy jobb lesz neki, mint a szülei állandó és felé irányuló szekálása. Ráfázott, ez nem is kérdés. Rettegés, bántalmazások sorozata, volt hogy csupaszon állt a lépcsőházukban az ajtó előtt, mert az elvetemült kizárta őt skizofrén, s alkoholos dühében, amiről Florens nem tehetett. Florens részéről végülis megcsalás lett a dologból, mert szabadulni akart ebből a környezetből, de végeredményében a párhónapos szerelemből ismételt csalódást kellett átélnie, mert nem kellett, csak szeszre és dobták.

Florens, persze csak illusztráció, és van egy férfi, aki pár nap híján, 2005. május 16.-a óta szerelmes belé,
nem létezik más számára, csak Florens. Florens megöl, megölte a lelkemet, testileg padlóra tett,
de most felszabadulni látszok. Az átok, a felé érzett szerelem köteléke, ami ugyan soha nem múlik el,
most feloldódni látszik. Bennem! Meg kell tanulni nélküle élnem.
Képméret: 575 x 772, feketetoll.blogspot.com-http://facebook-mocsok.blogspot.hu/
-Jelenleg külföldön párkapcsolatban él. A nagy ő, akiért az elején mindent megmozgatott engem is hanyagolva, mint barátját. Egy olyan emberrel él együtt, aki olyan környezetből származik, ami nem Florens neveltetése és lelkivilága. Nem hallgatott rám Florens már a legelején, hagyja ott ezt a fiút, mert lehet jó vele, és elmondása szerint a szexuális kapcsolat, de elvakult volt, védte őt minden áron, nem adta, nem tudta átgondolni, elvette az eszét a szerelem. Mostanra mindez megváltozott benne. Nekem lett igazam, s menekülne ebből a kapcsolatból is, ahol szintén bántalmazzák, a szerelem is szinte erőszakká fajult az ágyban, nemi erőszakká nagyon sokszor.
-Florens talált egy férfit, Mikit, akit a külföldről történő hazaútján ismert meg. Utazása során észre sem vette, elkerülte a figyelmét ez a férfi, mire végülis szóba elegyedtek. Akkor csalódott a számára fel sem tűnő férfiban, hiszen nagyon jót beszélgettek, s egyre közelebb kerültek egymáshoz, érintésre, sőt csókra is sor került az utazás folyamán.
- A történetnek itt lenne vége, amúgy hiszem lett volna folytatása, de felgyorsultak az események, talán a sors akaratából, hogy két ember egymásra találjon. Florens aznap este nem tudta folytatni hazafelé, mert nem volt rá lehetősége. Szállodát találni hirtelenjében, hogy megszálljon, szinte lehetetlen volt, de azért lett volna rá lehetősége, valószínűleg nem is nagyon akarta a csók után, mert benne volt a kis fejében a férfi közeledése. Felajánlották neki, hogy aludhat náluk Velencén a magánlakásban, és majd holnap tovább és hazaviszik. Elfogadta a felajánlást, beszélgettek sokáig, majd kipihenve magát, tovább folytatódhatott az útja hazafelé szülővárosába.
-Végre hazaért, de másnap találkoztak. Egy kávézóban találkoztak, beszélgettek, egyre közelebb kerültek szavaikkal egymáshoz. Florens nagyon kellemesen érezte magát Miki mellett, ette itta a szavait, bizalmába fogadta teljesen, soha nem érzett férfi iránt még ilyen közelséget. Tudta, s járt már a fejében őt ismerve, meg elmondása szerint, hogy már nem a beszélgetésen jártak a gondolatai, hanem teljesen máson, s a férfié szintúgy. Rövid időn belül, mert már a szavak csak húzták volna az időt, a Miki felvitte őt a lakására. egy hatórás szexuális kapcsolat lett belőle, mely Florens-et teljesen lenyűgözte, olyan jó és ujjat-hozóan izgalmas volt a számára. Nagyon megdugták azon a napon, és többször egymás után. A férfi teljesen rá volt izgulva Florens-re, teljesen elvarázsolta gyönyörű szép teste, és annak kéje, érintése. Florens is kéjmámorban fürdött ezen a napon, hiszem élete legszebb, leggyönyörűbb és élményt nyújtó szexuális kapcsolata volt, és mégis?
-Pár hete történt a dolog, s Miki azóta sem keresi, nem akar folytatást, nem akar senkit sem maga mellett tudni, s Florens-et sem akarja a párjának. Azóta sem bírja felfogni Florens, hogy egy újabb csalódás áldozata lett, mint eddigiekben élete során, s nem érti miért? Könnyen adta magát, nem kellett volna, hiszen alig ismerték egymást. nem kellett volna előre bizalmat szavaznia, hogy a történtek után tud eddigi életén változtatni, s ezáltal menekülni jelenlegi párkapcsolatából, amiben már régóta nem érzi jól magát, csak még tűr. De meddig még? Florens nem képes a változtatásra, s egy újabb csalódást átélve, marad a régiben. Könnyelmű dolog volt, hiszékenysége vezérelte, nem tanult még az emberekből. Florens azt mondja, hogy minden olyan őszinte, nyílt, s tabuk mentes volt, és nem hiszi el, hogy nem ragadt meg Mikiben. Most hajt utána, s nem bírja tudomásul venni, hogy nem kell. Terveket eszel ki, hogy a férfit megszerezze, példákat hoz fel az életből, de rosszakat, mert azok a példák nem olyanok, mint Florens személyisége, ott az érdek dominált, és ő nem olyan.
-Florens egy gyönyörű szép érzelmekkel megáldott lélek, melyet eddig még nem sikerült elrontania a világban. Ebben a világban úgy jellemezhetnénk, hogy maradi, mert nem kefél fűvel-fával, de most végülis, mégis mi történt vele? Ez egy külön történet, hiszen ehhez Florens jelenlegi lelkivilágát kell megismerni, melynek nagymértékben köze volt az eseményekhez, s a hirtelen történéseknek. Florens súlyos lelki-válságban van, s én mint barátja is közrejátszott mindenben, hiszen megtagadtam őt, nem akartam soha többet látni, nem foglalkoztam vele, s ez lett az eredménye. ha tudtam volna, hogy csak én tartom benne a lelket, nem hagytam volna magára, s nem kellett volna egy újabb lelki válságon átesnie. mely megtörte még-jobban az emberek felé való bizalmában, hibáztatja magát tettéért és hiszékenységéért, de azthiszem ennek megtörténésében én vagyok a legnagyobb bűnös. Nem vigyáztam Florens-re, magára hagytam, mikoris nem vettem észre, pont a legnagyobb szüksége lenne rám. Megtörtént, ezt már nem lehet visszacsinálni, ezek mára tényekké váltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció