2016. december 24., szombat

Érzelmi gátakon talált szerelem!

Ha egy nő élete során érzelmi és ingerszegény környezetben élt a párkapcsolatai alatt, akkor egyre lesüllyedő antiszocializációs folyamathoz vezethet, s ilyen lett Florens is, aki az egyetlen igaz barátom, de nem tudom megvédeni ettől, hiszen távol tőlem éli meg napjait.

Florens utazása során belement egy játékba, egy nagyon csalfa és az élet által kkreált játékba, mely szerinte élete egyik legboldogabb napja volt, egy mindent felperzselő szerelem. Megtörtént a dolog kettőjük közt, de a férfi azóta sem keresi.

-Mi lehet az oka, hogy nem került bele az élete mindennapjaiba, egy általa megélt, s oly elvarázsolóan bűvöletes ember, aki elkápráztatta szavaival Florenset, és ennek ellenére mégsem keresi őt, pedig nagy csatákat vívtak meg az ágyban. Nagy volt közöttük az egyetértés, őszintén nyíltan beszélgettek egymással megismerkedésükkor, Florens még nem érzett így, teljes testi-lelki egyetértés volt közöttük. Florens nem bírt magával, s a fiatalembernek adta a testét önzetlenül gyönyörú szép kívánalmatos testét, nem volt kétséges kívánta őt, s lefeküdt vele.
-Florens sokmindent elmondott nekem erről az emberről. napokig tépelődtem, tovább beszélgettem erről Florenssal, hogy megfejtsem a hirtelen jött szerelem titkát. Florenssel azóta sem lehet bírni, pezseg és perzsel a teste, kívánja újra ezt a szerelmet, az örömöt, amit ez a fiatalember nyújtott a számára, vagy mégsem, mert bűntudata lett, mivel utólag nem azt kapta, amre várt, egy új párkapcsolat.

Florens, persze csak illusztráció, és van egy férfi, aki pár nap híján, 2005. május 16.-a óta szerelmes belé,
nem létezik más számára, csak Florens. Florens megöl, megölte a lelkemet, testileg padlóra tett,
de most felszabadulni látszok. Az átok, a felé érzett szerelem köteléke, ami ugyan soha nem múlik el,
most feloldódni látszik. Bennem! Meg kell tanulni nélküle élnem.
Képméret: 575 x 772, feketetoll.blogspot.com-http://facebook-mocsok.blogspot.hu/
-Florens nyugtalan, nem érti, hogy miért nem hívja fel, miért nem veszi fel újra vele a kapcsolatot, ez a mindenében a férfit megtestesítő ember vele. Nem volt igaz az egész, csúnyán átvágták, ezen elmélkedik manapság
-Florens jelenleg ingerszegény környezetben él, egy a nem túl jónak mondott párkapcsolatában, messze egy távoli országban, mely idegen környezetet is biztosít a számára. Él és dolgozik, csalódott jelenlegi párkapcsolatában, volt nagy szerelmében, mert már nem azt nyújtja ez a párkapcsolat, melyet a legelején ígért a számára. Menekülne belőle, meg nem is, hiszen megszokta jelenlegi párját, nehezen tudna szakítani vele, ezáltal nehezebb számára új párkapcsolat kialakítása, egyszerűen lehetetlen feladatot ró ki rá. Florens amúgyis gyenge és sebezhető, kihasználható ember, mindez személyiségi jegyeiből fakadóan. Minden apró-pici érzelmi válság számára nagy terhet jelent, stresszes-pánikos helyzetet teremt nála, intsabil és labilis személyiség, mely testi tünetekben is megjelenik nála sok esetben.
-Florens boldogtalan, s nagyban hozzájárúlt ahhoz, hogy párkapcsolatát elfeledve, a távolból történő hazaútja során, idegen környezetben, ahol felszabadúltnak és önfeledtnek érezte magát, kiszabult a megszokott hétköznapi életteréből, egy alig megismert idegen embernek adta az édes testét.
-Sokat beszélgettek egy kávézóban ezzel a fiatalemberrel, egymásra találtak szavaikban, majd érzelmeikben. Florens másképpen látja a helyzetet, mint én, a kivülálló. Elmondása szerint a tőle egy tucatnyi idővel idősebb ember depresszáns betegségben szenved, s nem tud kitörni belőle. Viszont nagyon nyílt és őszinte, szavai igazak, teljességgel megnyerőek. Florens is ilyentipusú személyiségjegyekkel rendelkezik, hiszen ismerem. Tőlem kérdezte meg. Létezik e olyan, hogy valaki ilyen nyílt, hiszen minden lehetséges titkát megosztotta vele ez az ember, vagy tehetséges szinész, aki szavaival elcsavarta a fejét.
-Florensnak bűntudata most, hiszen jelenlegi párjával most együtt él, s nem tudja jól döntött e, mikor belement ebbe a szerelmi játékba. Florens azóta teljesen ki van cserélődve, álmodozik, mereng, keresgél a neten a fiatalember után, az ismerőseit deríti fel. Telefonon beszélt a nagy lamuár legjobb barátjával, aki szerint, miután megtörtént a dolog, teljesen kicserélődött a barátja. Állítólag, s Florensnek elmondta, hogy azért nem keresi, mert állítólag megtébolyodott azon a napon, mikor lefeküdt vele. Bizonygatta, hogy kapuzárási pánikról lehet szó, s nem érti, mi történt a barátjával, biztos bekattant. Florens ezt másképpen látja, hiszen ő benne volt, s benne van még mindig ebben az érzésben, szinte vágyik arra, hogy újra birtokolhassa azt az érzést. De mi az oka?
-Florens tőlem kérdezte meg, hogy miért nem keresheti őt ez az ember, aki másfél óra vonatútra lakik csak tőle. Nem érti és hiába magyarázom neki, elvakult, s nem bírja felfogni, nem lehet meggyőzni, hajtja a vére az újért, a szerelem, a megnyugvás után. Florens is kicserélődött teljesen, meglátszik rajta. Környezete is megjegyezte, hogy teljesen feldobott hangulatban van, s olyan dolgokat tesz meg, melyeket előtte soha, mert be volt fordulva, szinte nem érdekelte a világ, amiben benne él.
De milyen ez a világ? Florens munkályából és jelenlegi párkapcsolatából adódóan ingerszegény környezetben él. Jellemzően eluralkodik rajta napokra, hetekre folyamatában a stresszes és depressziós hangulat, s ezáltal nem találja sokszor a helyét környezetében. Haza vágyik az idegenből, mert itt szeretet kap, megértést, türelmet, leki feloldódást. Florens az ominózus napon azonban nem bírta ki, hogy hazaérhessen, mert a hazáig tartó útja során botlott bele ebbe a fiataemberbe, aki megadta neki mindezt. A kaland, mely Florens számára manapság nyomasztó, hiszen azóta sem keresi ez az ember.
Átverés volt, vagy igaz? Florens könnyen adta a testét, azzal magyarázza, hogy az életben egyszer van csak ilyen, hogy a másik emberben megérezte azt, amit keresett eddig élete során. Mégsem keresik, s kételyek gyötrik, bűntudat járja át a testét, mert nem tudja értelmezni a helyzetet, mely talán csalfa is volt, így utólag leszűrve következtetésekből, a konkrét dolgok és cselekedetek hiányában.
Mi történhetett azon az estén, mikor Florens és az általa nagyratartott fiatalember összejöttek egyetértésben.
Florens nem stabil személyiség, sokszor érzelmi és hangulati ingadozásai vannak, ugyanúgy, mint ennek a fiatalembernek. Mindehez hozzájárúl a stressz, a depresszió, melyből menekülni nem képes önmagától, úgymond antiszocializálódik, egyre jobban leépülnek érzelmei, ezáltal a változtatás reményének képe. Elgondolásai vannak, kergeti az álmokat a tökéletes férfi énképéről, de ú

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció