2015. június 20., szombat

Hétvégi, erkölcstelen buli-feeling!

Mivel lehetne nyitni, egy általános és szépen rohadék hétvégi napon, mikoris örülök az életnek, csak ne lenne ilyen gyarló a világ. Van mit ennünk, van mit kiszarnunk, hétvégi bulira is telik, s nekem is van benne bőven részem, igaz én csak kedves szenvedő alanya vagyok, a bulik végének. 

Feketedik manapság a szerelmes szív, mert
olykor csak hirtelen fellángolás, egy alkalom,
és nincs tovább.
Ez a szenvedő alanyiság vissza emlékeztet a fiatalkori buli élményeimre, mikor a diszkóban, csak eleinte volt fontos a csajozás és a tánc, de a feladat ki volt adva férfi berkekben, be kell rúgni, de emlékezet kiesésig, a csajok meg le vannak szarva. Végül-is a mai fiatalság is ezt teszi, csak nekik már az erkölcstelenné vált világ megengedi, hogy még mielőtt berúgnak totálra, még aznap este baszhatnak egy jó nagyot is, ha úgy tartja kedvük, mert a leánykák nem engedékenyebbek, hanem belemennek-kiprovokálják a puncijuk megdugását. Basznak azok fűvel-fával, dughatnának velem is, de részeg pofába belecsókolni, az alkohol szagára beájulni, nos már nem az én világom. A pina viszont jöhet, csak amelyik józan, az nem biztos, hogy kavar velem, maximum leszop, ha jól kommunikálok vele, mert az olyan szűzies és félti a picsáját.
Így ötven felé elgondolkodtató, hogy menjek e a korosztályomnak megfelelő szórakozó helyre, mert ránézek az öreg banyákra, oszt még pisilni is elő kell csalogatni, úgy összemegy és megijed tőlük a farkam. Istenem, én sem vagyok egy matyó hímzés, de azok az ápolási vegyszerekkel agyonkúrált rongyos arcvonások kiábrándítóak.
A bulikban néha, iszonyatos nagy a tömeg, de nem a vonzástörvénye.
Minden előfordulhat, hol nyíltan, hol egy csendes helyen,
hol elölről, hol hátulról, kinek a pap, kinek a papné.
Ha meg elmennék a fiatalok közzé bulizni, biztos hogy dugnék, csak úgy kérdezné meg a spiné, ha még józan, jössz velem baszni papa, ha meg berúgott, úgyis mindegy neki, csak tele legyen a pinája söréttel. Aztán meg majd megkérdezi másnap a buszon, vagy ki tudja hol a barátnőjét, hogy nem emlékszik rá, miképpen kivel dugott az este, ha meg az is be volt baszva, akkor meg nem tök mindegy, mert az sem tudja. Nos visszatérve, nem járok bulikba, csak a hazafelé támolygó és merev részeg skacokat, hölgyeményeket figyelem, de ha ezt nem teszem, akkor is tudok róluk, mert beordibálják a környéket, ők a hajnal előhírnökei. Egyszer láttam egy csajt, aki tutira be volt drogozva, mert a barátja, szembe állva vele, hátrafelé lépdelve, a csaj pofájába igyekezett integetett folyamatosan, de annál se kép, se hang nem volt, miképpen úgy ment lassított felvételben, mint a megsebesített Terminátor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció