2015. június 17., szerda

Csak az impotencia választ el minket?

Fura egy szerzemény a lelki-társi kapcsolat, valamint annak pontos meghatározása, fogalomrendszere. Legtömörebben megfogalmazható, hogy örökké tartó szex nélküli szerelem, mely a dugás által, s a vele járó közvetlenebb kapcsolat által, nincs elbaszva. De meddig lelki-társ egy lelki-társ, hol a mezsgye határ?

A kép illusztráció (forrás: Google)
A facebookon találtam ezt a képet, a lelki-társaságról, kicsit elgondolkodtatott. És nálunk, hogy van ez Florens? Basszuk el a lelki-társi kapcsolatunkat az én hiperaktivitásommal, vagy őrizzem meg a halál számára a vágyaimat feléd, s gyűjtsem össze neked apránként hordókba, hogy emléked is maradjon utánam. Ne félj, nem neked kell majd haza vinned az örökségedet, majd a futárszolgálat házhoz szállítja, de hogy mire fogod használni, azt találd ki te Florens, mert kár lenne elkótyavetyélni a több hordónyi cuccot, más drága árat fizet egy adagért, neked meg lesz sok, nagyon sok, gazdag leszel. Tiszteld majd meg azzal az örökségedet, hogy egyedi és megmásíthatatlan, valamint a barátod keze-munkája. Hogy ne legyek sóher, de ha pont akkor halok meg, amikor utoljára csinálom, hát akkor egy adaggal kevesebb lesz benne, legfeljebb egy halottkémi fotó igazolhatja majd számodra, az is megvolt. Hogy már megint a szexnél tartok, hát ezen nem csodálkozom, de mi a faszt főztél ma? Remélem nem te főttél le rajta, s lett vele tele a "fazekad".  Juj, egy jó ötlet, öntsd bele egy buzi fenekébe, a hordók tartalmát, s reinkarnálódom a szarosban, lelki társa leszek, ha már neked nem lehetek a halálom után. Finom voltam és nőies, csábos és őszinte?
A kép illusztráció (forrás: Google)
A lelki-társam vagy, a legjobb fantázia szeretőm, aki úgy megvadít a kis testével, mikor vele szeretkezem gondolatban, hogy a homlokomat is telenyomom, mikor repkednek szerte-szanaszét a keserű spermák. Egyet megígérek viszont lelki-társam, amit már egy párszor megtettem veled, hogyha a közelemben leszel nem is sokára, felhúzom a polódat a hátadon, lejjebb húzom a nadrágodat, hogy majd ne folyjon rá a sperma. Leveszem a nadrágomat, neked háttal hozzád bújok, jó szorosan, hogy érezd testemnek nyomulását, és hozzád dörzsölöm a farkamat, amíg fel nem áll, majd a golyóimat a feneked vágatához nyomom, hogy érezzem annak melegségét, a hátadhoz nyomom a tenyeremmel a péniszemet, imitálva dugni foglak, majd a végén kiverem, és élvezés után pedig, szétkenem a testeden mindet, de ez az adag, nem lesz benne a hordóban. Végül-is így maradhatunk lelki-társak, mert te nem vagy benne a dugásban, mivel mindig azt mondod, más szemmel néznél rám utána, eltitkolni a párod előtt nem tudnád, meg úgyis észre venné rajtad, mivel bűntudatod lenne, hazudni meg nem tudsz neki, bevallanád. Na ez a baj legfőképpen, mert mivel messze vagy tőlem Florens, nem tudlak megvédeni, s tutira megverne, de nagyon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Publikáció